TAK PERNAH BERJAYA

Biasa Hadapi Masalah Macam ni?

"Dah join program sliming

Dah join program kurus

Dah register lebih 10 gym

Dah upah personal Trainer

Dan beli buku resepi DIET

Dah cuba control makan

Dah PUASA lebih 30 hari

Dah cuba TIPS kurus

dah cuba itu.. dah cuba ini"

Tak Penat Ke?

"Ramai yang gagal nak kurus bukan kerana program, DIET atau tips yang mereka sertai atau ambil. Tapi ramai yang gagal kerana mereka tidak konsisten dengan perkara yang mereka sedang lakukan atau terlalu sukar untuk diteruskan"

Dah CUBA !!

Dah Buat Macam-macamTapi...

Penimbang tak pernah nak menyebelahi kita

Lemak masih sayang dan setia dengan kita

Makanan dekat Malaysia ni BEST sangat! arrr

BEST tak kalau dalam 30 HARI sahaja anda dapat...

NAK KURUS

Penimbang semakin pandai ambil hati anda

Lemak dibadan semakin susut dan mula meninggalkan anda

Anda mula melihat bandan anda terbentuk dengan cantik

Dan paling best anda tak perlu korbankan makanan kegemaran anda

Semua ini dan banyak lagi manafaat anda akan rasai sendiri dalam 30 hari sahaja!

Perut semakin selesa

Perut tidak sebu

Kurang angin dalam badan

Toksin disingkirkan

Pencernaan semakin BAIK

Tidak perlu berbelanja lebih

 

Nak Cuba

Memperkenalkan Set Kombo Kurus yang telah membantu ramai orang mendapatkan badan idaman mereka

Set Kurus merupakan gabungan set makanan tambahan yang dapat mambantu badan kita untuk menyingkirkan lemak, toksin yang berbahaya serta membekalkan nutrisi dan mineral yang diperlukan oleh badan

Set Kurus terdiri dari daripada 3 produk utama yang menjalankan fungsi yang berbeza untuk badan kita 

Setiap produk didalam set kurus dapat membantu kita mendapatkan berat idaman, bentuk badan ideal dan kesihatan yang baik

MIN KAFFE

N'licious

ShakeME

Shake Me adalah minumam yang bersaskan soya dan berperanan membekalkan protein serta diperkaya degan L-C yang bertindak sebagai pembakar lemak. Shake Me sesuai dijadikan minumam pembekal tenaga harian dan sebagai makanan tambahan untuk badan

N'licious adalah minuman campuran 118 jenis buah-bahan dan sayur-sayuran dengan ezim. N'licious bertindak sebagai penguraikan lemak agar lebih mudah disingkairkan dari badan serta membekalkan vitamin yang diperlukan oleh badan. 

Min Kaffe adalah satu-satunya kopi robusta dengan campuran garam buluh dipasaran. Diperkaya dengan lebih 70 mineral serta tinggi kandungan magnesium, Min Kaffe menjadi pilihan utama penggemar kopi dan yang mementingkan kesihatan. Lebih menarik, Min Kaffe juga tidak menandungi gula dan selamat dijadikan minuman harian.

   DIRECT WHATSAPP

Copyright © 2018 SetKurus.com. All Rights Reserved.Designed by Azraz Nework

     DIRECT WHATSAPP

Ketahui Lebih Lanjut

JOM KITA TENGOK LIVE TESTIMONI

IMG_20180728_152634_129

 

IMG_20180728_152631_455

 

IMG_20180728_152627_128

 

IMG_20180728_152624_407

 

IMG_20180728_152624_407 (1)

 

IMG_20180728_152616_223

 

IMG_20180728_152613_830

 

IMG_20180728_152609_839

 

CDM KAK ANA-SET KURUS

 

SMAHANI

 

TESTIMONI SYIDA (1)

 

PRODUK TERHEBAT SET KURUS